Najem žive stene iz mahu

V podjetju IKO9 doo smo predani poslanstvu prinašanja narave v notranje prostore. Naša specializacija je vertikalna ozelenitev, ki ne le izboljšuje delovna in bivalna okolja, temveč tudi dviguje počutje, kognitivne sposobnosti in produktivnost ljudi.

Junija 2022 smo v našo ponudbo vpeljali tudi najem žive stene iz mahu za različne poslovne dogodku, poročna slavja ipd. 

 

Zakaj izbrati naše žive stene iz mahu?

  1. Trajnostno delovanje: Žive stene iz mahu so odličen način za izpostavljanje trajnostnega delovanja vašega podjetja ali dogodka. S tem pokažete vašo zavezanost ohranjanju okolja in skrbi za naš planet.

  2. Vzdržljivost in enostavna nega: Naše žive stene so narejene iz stabiliziranega mahu, ki ne potrebuje dodatne oskrbe. So popolnoma vzdržljive in enostavne za upravljanje.

  3. Estetski učinek: živa stena iz mahu ustvarja naraven in sodoben videz, ki bo pritegnil pozornost in ustvaril prijetno vzdušje. S svojo edinstveno teksturo in zelenimi odtenki bo vaš prostor postal prava oaza sredi dogodka.

Za koga je najem žive stene iz mahu primeren?

  • Podjetja, ki želijo izpostaviti svoje trajnostne prakse.
  • Dogodki z ekološko osveščeno tematiko.
  • Podjetja na sejmih in dogodkih: Ne glede na panogo lahko vsako podjetje, ki sodeluje na sejmih ali dogodkih, izkoristi živo steno za privabljanje pozornosti in ustvarjanje izjemnega prvega vtisa. Še posebej pa je najem žive stene iz mahu priporočljiv za:
    • Podjetja v panogi notranje opreme: Proizvajalci pohištva, dekorativnih elementov, svetil in drugih notranjih dodatkov lahko uporabijo živo steno kot privlačen element svojega razstavnega prostora, ki prikazuje njihov občutek za estetiko in naravne materiale.
    • Podjetja v prehrambni industriji:Podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo zdrave hrane, ekoloških izdelkov, ali imajo naravne sestavine, lahko živo, zeleno steno uporabijo za poudarjanje svežih in kakovostnih sestavin svojih izdelkov.
    • Podjetja v biotehnoloških panogah:Podjetja, ki se ukvarjajo z biotehnologijo, okoljskimi tehnologijami ali raziskavami, lahko živo steno uporabijo za vizualizacijo njihovega prispevka k ohranjanju narave in biotske raznolikosti.
    • Modna in lepotna industrija:Blagovne znamke v modni in lepotni industriji lahko živo steno uporabijo za ustvarjanje naravnega ozadja, ki poudarja naravne lepote in trajnostne pristope pri proizvodnji oblačil ali kozmetičnih izdelkov.
    • Podjetja v panogi turizma in gostinstva:Hoteli, letališča in turistične destinacije lahko uporabijo živo steno za ustvarjanje naravnega, sproščujočega okolja, ki gostom ponuja edinstveno izkušnjo.
    • Podjetja, ki promovirajo zdrav način življenja:Fitness centri, wellness studii in podjetja, ki spodbujajo zdrav življenjski slog, lahko živo steno uporabijo za ustvarjanje pomirjujočega in svežega okolja.

    Kašne dimenzije je živa stena iz mahu?

    Živa stena iz mahu za notranjo ozelenitev dogodka je v velikosti 250x200cm (šxv), izdelana na samostoječo konstrukcijo, ki se iz štirih posameznih kosov sestavi v celoto.

    Na živo steno iz mahu vam namestimo tudi želen logotip.  

    Za več informacij in naročila nas kontaktirajte na +386 40 23 74 84 ali info@livingwalls.si

    Veselimo se sodelovanja z vami!

     

    Komentiraj

    Upoštevajte, da morajo biti komentarji odobreni, preden so objavljeni